google-site-verification: googled5f28308841e9d83.html

Meest gestelde vragen

Retour sturen is voor eigen rekening. Stuur de koker in een afgesloten zak naar : Zwerfkei 7, 6581 HN Malden. Zonder beschadigingen krijg je je geld terug zonder verzendkosten.

In Nederland en België.

Ja,het bedrag is inclusief verzendkosten.

Bij grotere afname van kunstkokers wordt er gewerkt met een staffelprijs. Neem contact op voor meer informatie via het contactformulier.  

Binnen 1 tot 5 dagen, afhankelijk van wanneer je bestelt. De kunstkoker wordt op dinsdag en vrijdag verstuurd.

Nee, ze zijn via de webshop te bestellen. In de toekomst worden ze naar verwachting in diverse winkels aangeboden.

  • Ja dat kan zeker. Neem contact op via de contactpagina.

Dan kan je de koker terugsturen zoals je hem ontvangen hebt. Je ontvangt gratis een nieuwe kunstkoker. Neem contact op via het contactformulier.

Stuur een bericht via het contactformulier. Dan ontvang je gratis de ontbrekende materialen.

Bij tips en trucs staan filmpjes over allerlei thema’s. Vind je daarin niet het antwoord op je vraag dan kan je contact opnemen via het contactformulier.

Dat is het bakpapier (bruin met een glanslaag) in de kunstkoker. Daar kan je verf op aanbrengen en mengen. Het is een groter formaat dan het officiële schilder afscheurtablet.

Bij tips en trucs staan filmpjes hoe je verf kan mengen.

Alle verf is op waterbasis en is met water afspoelbaar.

Op internet kan je veel informatie vinden over het verwijderenvan verfvlekken in kleding. 

– Ecoline kan met afwasmiddel of ossengalzeep behandeld worden. Daarna in de wasmachine wassen.

– Acrylverf het liefst deppen als de verf nog nat is. Of met alcohol deppen en daarna in de wasmachine wassen. Acrylverf droogt op als plastic, met een mesje kun je het eraf schrapen, alcohol erop en wassen in de wasmachine.

 

De kunstkoker is zo gemaakt dat je op een makkelijke manier een kunstwerk kan opbouwen aan de hand van het stappenplan en de sjablonen. Het kan een begin zijn van een kunstcarrière! 

Ja je kan aan de hand van je eigen creativiteit het kunstwerk opbouwen. Misschien ​ben je wel een schilder en heb je geen ervaring met tekenen of collages maken. ​Rembrandt is met potlood en Klimt is met collages.

Ja dat kan zeker. Geef het adres op van de ontvanger. Je kan er ook een persoonlijk bericht aan toevoegen met een kaartje in de koker.