google-site-verification: googled5f28308841e9d83.html

Wat is de kunstkoker?

Kies je favoriete kunstenaar! In de kunstkoker zit een stappenplan de materialen en een schilderles om op een eenvoudige manier een prachtig schilderij te maken van een beroemde kunstenaar.

Hier vind je een beknopte omschrijving van het stappenplan, hoe je een schilderij opbouwt.

Met opdrachten als bijvoorbeeld:
Clair-obscur. Maak deze af zoals je in de vorige opdracht deed. Let vooral op de afwisseling van licht-donker. Spelenderwijs kom je tot een gezicht en breng je licht en donker in het portret. 

Gebruik als beginblad het sjabloon van de jungle. Die ga je opdelen in drie delen, een horizon en het stuk van de jungle. Je hebt nu al een basis gezet. Beschilder nu zelf; de bomen, de dieren en de bladeren.

De inhoud

Kies je kunstenaar naar keuze. In de kunstkoker vind je het stappenplan met de afbeeldingen en tips om de opdrachten in kleine stappen te leren. Ook de materialen om het schilderij te maken. Verf en- of potloden, penselen en afscheurbladen om je verf te mengen. A3 formaat vellen van natuurkarton om op te schilderen. Tijdsduur is ca 2 tot 4 uur afhankelijk van ervaring en de tijd die je eraan wilt besteden.

Regelmatig komen er nieuwe instructievideo’s waarin een korte uitleg komt over; kleuren mengen of hoe je de penselen gebruikt en nog veel meer. En kom je ergens toch niet uit?Je kunt me altijd benaderen voor hulp via het contactformulier.